hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Karlovarský guláš (2).JPGKarlovarský guláš (1).JPG
    • Karlovarský guláš (2).JPG
    • Karlovarský guláš (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso očistíme od tučných blan, nakrájíme na kostky a na másle osmahneme a osolíme. Když se maso zatáhne zalijeme ho vývarem z kostí, přidáme mletou papriku, osolíme, dobře promícháme a dusíme dokud maso nezměkne. To trvá dle kvality masa různě, ale 40 minut ho určitě dusit budete. Proto občas vše promíchejte a přilévejte dle potřeby vývar. Po 25 minutách dušení doléváme vývar zředěný s matonkou. Omáčku nakonec zjemníme přidáním kysané smetany, lžíce másla dle chuti dosolíme. Podávejte s dušenou rýží ozdobenou cibulí nastrouhanou na kolečka. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz