hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí vařené s cibulovou omáčkou.JPG
    • Hovězí vařené s cibulovou omáčkou.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso očistíme a vložíme do vroucí osolené vody s česnekem i cibulí. Maso vaříme do měkka. Vodu nevyléváme použijeme ji na cibulovou omáčku. 2 - Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova, rozhodně ji nesmíme připálit. Zaprášíme ji moukou a promícháním vytvoříme jíšku. Krátce ji osmahneme a přidáme asi 200 ml vody, ve které jsme vařili hovězí. Vše metličkou důkladně promícháme, 3 minuty povaříme, pak přidáme pepř, dolijeme dalších 400 ml vody a 10 minut povaříme. 3 - Hotovou omáčkou polijeme maso a brambory. Tohle je velmi jednoduché, ale také velmi chutné jídlo.Tak Vám přeji dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso








  • Na cibulovou omáčku







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz