hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí vařené s cibulovou omáčkou.JPG
    • Hovězí vařené s cibulovou omáčkou.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso očistíme a vložíme do vroucí osolené vody s česnekem i cibulí. Maso vaříme do měkka. Vodu nevyléváme použijeme ji na cibulovou omáčku. 2 - Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku do zlatova, rozhodně ji nesmíme připálit. Zaprášíme ji moukou a promícháním vytvoříme jíšku. Krátce ji osmahneme a přidáme asi 200 ml vody, ve které jsme vařili hovězí. Vše metličkou důkladně promícháme, 3 minuty povaříme, pak přidáme pepř, dolijeme dalších 400 ml vody a 10 minut povaříme. 3 - Hotovou omáčkou polijeme maso a brambory. Tohle je velmi jednoduché, ale také velmi chutné jídlo.Tak Vám přeji dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso








  • Na cibulovou omáčku







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz