hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušené hovězí po Florentsku (3).JPGDušené hovězí po Florentsku (4).JPG
    • Dušené hovězí po Florentsku (3).JPG
    • Dušené hovězí po Florentsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme plátky masa a osmahneme je po obou stranách tak, aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme víno, přidáme spařená oloupaná a na drobno nakrájená rajčata a přidáme 2 naběračky vývaru z kostí a dle chuti osolíme. Přivedeme omáčku k varu, výrazně stáhneme plamen a necháme maso dusit pod pokličkou 90 minut. Během dušení přiléváme dle potřeby vývar a samozřejmě je nutné omáčku s masem občas promíchat aby se nepřipálilo. Nakonec přidejte na kostičky nakrájené brambory, přilijte tolik vývaru aby brambory byly ponořené a vařte dokud brambory nejsou měkké. Maso se dusí sice dlouho, ale po uvaření je krásně měkké a chutné. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz