hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušené hovězí po Florentsku (3).JPGDušené hovězí po Florentsku (4).JPG
    • Dušené hovězí po Florentsku (3).JPG
    • Dušené hovězí po Florentsku (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme plátky masa a osmahneme je po obou stranách tak, aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme víno, přidáme spařená oloupaná a na drobno nakrájená rajčata a přidáme 2 naběračky vývaru z kostí a dle chuti osolíme. Přivedeme omáčku k varu, výrazně stáhneme plamen a necháme maso dusit pod pokličkou 90 minut. Během dušení přiléváme dle potřeby vývar a samozřejmě je nutné omáčku s masem občas promíchat aby se nepřipálilo. Nakonec přidejte na kostičky nakrájené brambory, přilijte tolik vývaru aby brambory byly ponořené a vařte dokud brambory nejsou měkké. Maso se dusí sice dlouho, ale po uvaření je krásně měkké a chutné. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz