hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí s pórkem na rýžovém víně (1).JPG
    • Hovězí s pórkem na rýžovém víně (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme marinádu. Bílky vyšleháme, přidáme sojovou omáčku, sůl, směs pepřů, tapiokovou mouku a chilli pastu. Vše promícháme a necháme 2 hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme marinované maso. Smažíme do křupava za stálého míchání. 2 - V jiném hrnci si krátce osmahneme papriku, pórek a zázvor. Přidáme maso z pánve a zalijeme rýžovým vínem. Dusíme 12 minut a občas směs promícháme, v případě potřeby můžeme přidat ještě trochu vína. Podáváme s čínskými nudlemi. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu









  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz