hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Český hovězí guláš  (2).JPG
    • Český hovězí guláš  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme v hrnci na oleji. přidáme nakrájené maso a osmahneme ho na cibulce tak aby se zatáhlo. Potom maso dle chuti osolíme zalijeme vodou ta, aby se maso dusilo a přidáme mletou papriku, pepř a vše dobře promícháme. Dusíme dokud není maso měkké a dle potřeby přilíváme během dušení trochu vody. Když je maso měkké, vyndáme ho prozatím na talíř a šťávu téměř vydusíme. Néé tedy všechnu, mělo by zbýt asi 0,5 cm. Pak šťávu zaprášíme hladkou moukou, metličkou vše promícháme, zasmahneme cca 1/2 minuty a přilijeme 300 ml vody. Opět vše důkladně rozmícháme metličkou, přivedeme k varu, přidáme majoránku a prolisovaný česnek, vrátíme zpět maso a na trochu staženém plameni povaříme 12 minut. Podávejte s houskovým knedlíkem nebo těstovinami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz