hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Český hovězí guláš  (2).JPG
    • Český hovězí guláš  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme v hrnci na oleji. přidáme nakrájené maso a osmahneme ho na cibulce tak aby se zatáhlo. Potom maso dle chuti osolíme zalijeme vodou ta, aby se maso dusilo a přidáme mletou papriku, pepř a vše dobře promícháme. Dusíme dokud není maso měkké a dle potřeby přilíváme během dušení trochu vody. Když je maso měkké, vyndáme ho prozatím na talíř a šťávu téměř vydusíme. Néé tedy všechnu, mělo by zbýt asi 0,5 cm. Pak šťávu zaprášíme hladkou moukou, metličkou vše promícháme, zasmahneme cca 1/2 minuty a přilijeme 300 ml vody. Opět vše důkladně rozmícháme metličkou, přivedeme k varu, přidáme majoránku a prolisovaný česnek, vrátíme zpět maso a na trochu staženém plameni povaříme 12 minut. Podávejte s houskovým knedlíkem nebo těstovinami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz