hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře dušené po selsku  (2).JPGKuře dušené po selsku  (4).JPG
    • Kuře dušené po selsku  (2).JPG
    • Kuře dušené po selsku  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře rozdělíme na porce, osolíme a osmahneme z obou stran na směsi másla a oleje. Maso vyndáme na talíř a vložíme do hrnce na drobno nakrájenou cibuli, kterou zpěníme, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a nasekanou petrželku. Vše promícháme a tři minuty povaříme. Vložíme zpět porce masa, zalijeme vývarem tak, aby se maso dusilo, přivedeme k varu, přidáme pepř a dle chuti osolíme. Dusíme dokud maso není měkké. Obvykle 25 - 30 minut na trochu staženém plameni. Doba dušení záleží na velikosti porcí. Podávejte s bramborem. Dobrou selskou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz