hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře á la bažant s paprikovou rýží (1).JPGKuře á la bažant s paprikovou rýží (3).JPG
    • Kuře á la bažant s paprikovou rýží (1).JPG
    • Kuře á la bažant s paprikovou rýží (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme a osolíme. Pokud používáme stehýnka, rozřízneme je na spodní a horní část. Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku a slaninu nakrájenou na kostičky. Vložíme maso, krátce ho opečeme z obou stran aby se maso zatáhlo , přidáme koření, dle chuti osolíme a dusíme dokud maso není měkké, občas promícháme, v případě potřeby dolijeme vývar. Doba dušení záleží na velikosti porcí. U stehýnek která nejsou nijak velká, stačí obvykle 20 minut. 2 - Ideálně v rýžovaru si připravíme rýži, do které přidáme mletou sladkou papriku. Gurmáni mohou přidat také trochu pálivé papriky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře












  • Na paprikovou rýži







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz