Postup
1 - Nejprve si v rýžovaru připravíme rýži a necháme ji vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na menší nudličky, osolíme, opepříme, přidáme kurkumu a dobře promícháme. 2 - Ve větším woku osmahneme na oleji kuřecí maso. Přidáme zeleninovou směs a vaříme dokud se voda, kterou zelenina pustí téměř nevypaří. Potom přidáme rýži a 2 - 3 lžíce oleje, vše promícháme. Směs pravidelně promícháváme a vaříme dokud není rýže místy křupavá. Potom přidáme rybí omáčku, zcezené a okapané klíčky mungo, jarní cibulku nakrájenou na drobno a opět vše důkladně promícháme, případně dle chuti dosolíme. Přidáme vejce rozšlehaná se lžící rybí omáčky a opět vše důkladně promícháme. Vaříme dokud vejce v rýži neztuhnou. Porce podávejte ozdobené čerstvým koriandrem. Dobrou chuť.