hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře Málik Káfur  (4).JPGKuře Málik Káfur  (2).JPG
    • Kuře Málik Káfur  (4).JPG
    • Kuře Málik Káfur  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme. Pokud používáme stehýnka, rozdělíme je na horní a spodní část. Porce masa osolíme a na oleji z obou stran osmahneme. Maso prozatím vyndáme na talíř. Do stejného oleje vložíme na drobno nakrájené cibule a 3 - 4 minuty povaříme. Potom přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, promícháme a povaříme ještě 2 minuty. Přidáme všechno koření, cukr a vše také osolíme a promícháme. Vrátíme do směsi porce masa a zalijeme vodou tak aby se maso dusilo. To trvá dle velikosti porcí přibližně 20 minut. Podávejte s rýží Basmati a porce posypte na drobno uvařeným vejcem na tvrdo (já na něj zapomněla...). Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz