Postup
1 - Kuřecí stehna osolíme a potřeme prolisovaným česnekem. Stehna pak obalíme ve směsi kajenského pepře a hladké mouky (mouku dávkujte odhadem na 4 stehna). Takto upravené porce osmahneme dobře s obou stran na oleji a prozatím vyndáme na talíř. Do výpeku přidáme lžíci hladké mouky, krátce zasmahneme a přilijeme mléko. Dobře vše rozmícháme metličkou, přivedeme k varu, stáhneme plamen a povaříme 10 minut. Pak vložíme zpět porce masa, dle chuti dosolíme a dusíme do měkka. To obvykle trvá dle velikosti porcí 20 - 25 minut. Nakonec omáčku zjemníme kysanou smetanou, necháme přejít varem a podáváme. Na talíři posypte maso na kostičky nakrájenou a osmahlou slaninou. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.