Postup
1 - Kuře naporcujeme, osolíme a porce z obou stran na másle osmahneme. Porce zatím vyndáme na talíř a přikryjeme z vrchu druhým talířem. Do výpeku přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený celer. Dle potřeby přidáme trochu másla. Zeleninu osmahneme za občasného promícháme cca 3 minuty, pak vše zaprášíme moukou, zalijeme 300 ml horké vody, osolíme a na mírně staženém plameni povaříme 10 minut. Vrátíme zpět porce masa a podusíme dokud maso není měkké, dle potřeby dolijeme trochu vody. Když je maso měkké, přidáme jogurt s rozšlehaným vejcem a petrželku a pepř. Vše dobře promícháme, dvě minuty prohřejeme a je hotovo. Omáčku dle chuti zjemněte citronovou šťávou. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.