hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušená kachna s rýží  (4).JPGDušená kachna s rýží  (2).JPG
    • Dušená kachna s rýží  (4).JPG
    • Dušená kachna s rýží  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu naporcujeme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na drobno, slaninu nakrájenou na kostičky a kořenovou zeleninu nakrájenou na tenké plátky. Tuto směs povaříme 5 minut. Na ní vložíme porce kachny a opečeme ji po obou stranách. Porce následně zalijeme protlakem rozmíchaným ve vodě. Vody musí být tolik aby se maso dusilo a dle chuti osolíme. Dusíme za občasného promíchání 35 - 45 minut, dle velikosti porcí, dle potřeby doléváme trochu vody. 2 - Než se maso dodusí, připravíme si rýži. Rýži krátce osmahneme a pak ji uvaříme ideálně v rýžovaru. Žampiony nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na másle. Když se maso dodusí, přidáme do rýže 5 - 6 naběraček omáčky, podušené žampiony a strouhaný sýr. Vše důkladně promícháme. A máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz