hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí stehna na způsob bažanta  (1).JPGKuřecí stehna na způsob bažanta  (3).JPG
    • Kuřecí stehna na způsob bažanta  (1).JPG
    • Kuřecí stehna na způsob bažanta  (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Stehýnka osolíme,opepříme a protneme vždy jedním plátkem slaniny. Je to snadné. Ostrým nožem prořízněte otvor v horní a také ve spodní části stehna a potáhněte jimi plátky slaniny. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulku a zbytek slaniny, přidáme porce kuřete, všechno koření a zalijeme vývarem tak aby se maso dusilo. Hrnec pak vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečeme přikryté poklicí 25 - 30 minut dle velikosti porcí. Během pečení porce podléváme a na posledních 5 - 7 minut pečeme bez pokličky. 2 - Z hrnce vyndáme porce masa a výpek vaříme téměř na tuk. Zaprášíme hladkou moukou, přilijeme drůbeží vývar, přivedeme k varu a vaříme na mírně staženém plameni 10 minut, dle chuti dosolíme. Hotovou omáčku scedíme a polijeme jí porce masa. Podávejte s bramborem. Dobrou lahodnou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz