hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (10).JPGEnčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (8).JPGEnčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (6).JPGEnčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (4).JPGEnčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (2).JPG
    • Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (10).JPG
    • Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (8).JPG
    • Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (6).JPG
    • Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (4).JPG
    • Enčilády z Uruapánu  s omáčkou z červených paprik (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme omáčku. papriky nakrájíme na půlky, očistíme a vložíme na 10 minut do vody. Gril v troubě předehřejeme na 160 stupňů. Papriky rozložíme na alobal a vložíme na plech. Grilujeme nejprve 15 minut na 160 stupňů, pak zvedneme teplotu na 220 stupňů a grilujeme 15 - 20 minut. Takto upravené papriky vložíme do igelitového sáčku, ideálně do sáčku na zamrazení potravin, vypustíme z něj vzduch a necháme v něm papriky 15 minut. Pak je vyndáme a oloupat je nyní již hračka. Oloupané papriky nasekáme v sekáčku. 2- Na oleji osmahneme prolisovaný česnek přesně tak dlouho, než stačíme vložit rajčatový protlak. přidáme nasekané pečené papriky, chilli papričky, koření a vodu, trochu osolíme, dobře promícháme a povaříme na mírně staženém plameni 10 minut. Prozatím odstavíme. 3 - Stehna naporcujeme na spodní a horní části, lehce je osolíme a osmahneme na oleji. Vyndáme je na talíř a do pánve vlijeme omáčku z paprik, vrátíme zpět maso a zalijeme vodou tak aby se vše dusilo. Přivedeme k varu a podusíme na staženém plameni 20 - 25 minut, dle velikosti porcí. Maso znovu vyndáme na talíř. V omáčce namáčíme tortily a pomažeme je i z vrchu. Posypeme čedarem a na kostičky nakrájeným ementálem, složíme do psaníčka , které zatížíme porcemi masa a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Tortily polijeme zbytkem omáčky a posypeme čedarem. Zapékáme v troubě předehřáté na 200 stupňů 20 - 25 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso











  • Na omáčku z paprik












  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz