Postup
1 - Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, lehce je osolíme a opepříme a vložíme do mísy kde smícháme ananasovou šťávu, sojovou omáčku, zázvor a marinujeme alespoň 15 minut. 2 - Maso vložíme na olej a opečeme tak aby se maso zatáhlo. Marinádu necháváme v míse. Opečené maso vyndáme na talíř a vložíme do hrnce papriku nakrájenou na tenké proužky, jarní cibulku nakrájenou na šikmé asi 2 cm válečky a žampiony nakrájené na tenké plátky. Promícháme a povaříme 3 minuty. Potom přidáme zpět maso a vložíme ananas. Dobře promícháme a povaříme na mírně staženém plameni 7 minut. 3 - Ve zbylé marinádě rozpustíme kořenící směs. V horké vodě rozmícháme škrob a vlijeme ho s marinádou ke směsi. Důkladně vše promícháme a vaříme ještě 5 minut, stále na mírně staženém plameni, omáčka nám zhoustne a je hotovo. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.