Postup
1 - V sekáčku nameleme feferonky a kešu oříšky. Smícháme je s karí, kmínem a mletým mákem, vznikne pasta, kterou potřeme osolené porce kuřecích stehýnek. Pro lepší manipulaci, ale také závěrečný design, naporcujete stehýnka na horní a spodní část. Porce pak pomažeme pastou a necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici. 2 - Na másle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, česnek nakrájený na tenké plátky, přidáme zázvor promícháme a povaříme za občasného promíchání 5 minut. Porce kuřete pak přidáme ke směsi, přilijeme kokosové mléko, dobře promícháme, dle chuti dosolíme a přidáme také dle chuti citronovou šťávu. Hrnec pak vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů a zapečeme 20 minut. Podávejte s rýží, ideálně Basmati. Dobrou chuť.