Postup
1- Kuřecí stehýnka osolíme (ideálně necháme sůl prostoupit masem několik hodin v chladničce) a osmahneme po obou stranách na másle, tak aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme horký kuřecí vývar tak asi do poloviny výšky stehen. Podusíme 15 minut a během dušení jednou stehna obrátíme. 2 - Na oleji velmi krátce osmahneme prolisovaný česnek, přidáme spařená a oloupaná rajčata nakrájená na drobno, přidáme protlak a zalijeme vývarem. Přidáme všechno koření a cukr, dle chuti osolíme, promícháme důkladně metličkou a povaříme 15 minut. Stehna vyndáme z vydušeného sosíku na talíř. Sosík promícháme s omáčkou, přidáme nastrouhaný parmezán, promícháme a necháme přejít 3 minuty varem. A je hotovo. Podávejte s rýží. Dobrou chuť.