Postup
1 - Kuřecí stehýnka naporcujeme na spodní a horní. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce a následně osmahneme po obou stranách na oleji. Porce kuřete vyndáme na talíř, dolijeme trochu oleje a 3 minuty osmahneme na drobno nakrájenou cibuli za občasného promíchání. Vložíme zpět porce masa, přilijeme všechno víno, přidáme nasekanou petrželku, bobkový list a dvě naběračky vývaru. Přivedeme k varu a na mírně staženém plameni dusíme 15 minut za občasného promíchání. 2 - Mezitím si uvaříme žloutky, které smícháme s prolisovaným česnekem, tlučeným šafránem a lžící vývaru. Tuto směs , společně s nasekanými mandlemi vložíme do hrnce a na staženém plameni za občasného promíchání povaříme ještě 7 minut. A je hotovo. Podávejte s bramborem nebo trochou rýže. Dobrou chuť.