hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře po selsku (10).JPGKuře po selsku (8).JPGKuře po selsku (6).JPGKuře po selsku (4).JPGKuře po selsku (2).JPG
    • Kuře po selsku (10).JPG
    • Kuře po selsku (8).JPG
    • Kuře po selsku (6).JPG
    • Kuře po selsku (4).JPG
    • Kuře po selsku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře dobře osolíme. Brambory nastrouháme a promícháme s prolisovaným česnekem, majoránkou, pepřem, solí, moukou a strouhankou. Polovinu slaniny osmahneme na oleji s cibulkou a přidáme ji k bramborové směsi. Dobře vše promícháme. 2 - Směsí naplníme kuře a na místě kde byla hlavička (hahaha), zašijeme nití. Kuře vložíme do zapékací mísy. Na kuře položíme zbytek slaniny (3 plátky). Podlijeme trochu horkou vodou a pečeme v zakryté zapékací míse. Pečeme na 190 stupňů 45 minut. Během pečení kuře několikrát přelijeme vypečenou šťávou (v případě potřeby dolijte trochu horké vody). Po 30 minutách slaninu z kuřete sundáme, ale necháme ji v míse. Kuře poprášíme sladkou paprikou, posypeme petrželkou a dopékáme v otevřené míse a ještě občas přelijeme vypečenou šťávou. Když je kuře do zlatova, je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz