Postup
1-Stehýnka osmahneme z obou stran na oleji aby se maso zatáhlo. Vyndáme je na talíř, do oleje vložíme na drobno nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na tenké plátky a 2 minutky osmahneme. Vrátíme zpět maso, podlijeme vínem, vložíme všechno koření, dle chuti osolíme a podlijeme vínem. Povaříme pod pokličkou na mírně staženém plameni 3 minuty. Následně přidáme spařená oloupaná rajčata nakrájená na drobno, protlak rozmíchaný v troše vody nebo zeleninového vývaru. Podusíme 12 minut (dle velikosti porcí). Během dušení stehýnka párkrát otočíme. Na talíři stehýnka přelijeme omáčkou a porce ozdobíme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou. Dobrou chuť při konzumování této kuřecí lahůdky.Je možné, že budete nuceni tuto lahůdku dělat doma často a to i pod různými pohrůžkami...Dobrou chuť.