Postup
1 - Kuře naporcujeme na 4 porce, které osmahneme na másle po obou stranách aby se maso zatáhlo. Porce masa potom zalijeme 350 ml vody, vložíme koření a papriku, trochu osolíme a podusíme kuře do měkka 15 - 20 minut. Maso potom vyndáme z vývaru, necháme vychladnout a obereme z porcí maso, které následně nakrájíme na menší kousky. Do vývaru vložíme 1/2 nastrouhaného sýra, trochu stáhneme plamen a povaříme 10 - 12 minut, než se sýr rozpustí. Občas promícháme aby se nepřipálil na dně. Po 7 minutách vaření sýra přidáme víno, hořčici, smetanu a dle chuti osolíme a dovaříme ještě 3 - 5 minut. 2 - Vyjmeme koření, kousky masa vložíme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou a zasypeme strouhankou z toastů promíchanou se sýrem. Vše dáme zapéct na 30 minut a 190 stupňů. Dobrou lahodnou chuť.