Postup
1 - Maso z vykostěného kuřete nakrájíme na menší kousky. Vejce promícháme metličkou se solí, lžičkou škrobu a lžičkou worcesteru. V této směsi naložíme maso a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Na oleji maso osmahneme několik minut za občasného promíchání pod pokličkou. Maso pak vyndáme a necháme na cedníku okapat. Do hrnce přidáme trochu oleje, vložíme do něj nejprve mrkev nakrájenou na kolečka a 2 minuty ji orestujeme. Pak přidáme pórek nakrájený na přepůlená kolečka, na tenké plátky nakrájené žampiony, promícháme a povaříme za občasného promíchání 3 minuty pod pokličkou na mírně staženém plameni. 2 - Potom přidáme papriky nakrájené na kostičky, česnek nakrájený na plátky a fazole. Promícháme a povaříme 3 minuty. Nakonec vrátíme do směsi maso, zalijeme ho zálivkou z vína, sojové omáčky, škrobu a špetkou cukru. Přidáme tabasco. Vše podusíme na staženějším plameni 5 minut. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.