hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře se zelenou paprikou (2).JPGKuře se zelenou paprikou (2).JPG
    • Kuře se zelenou paprikou (2).JPG
    • Kuře se zelenou paprikou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí porce osolíme. Na másle osmahneme cibulku, pak přidáme česnek nakrájený na tenké plátky, necháme krátce osmahnout a přidáme porce kuřete, které opečeme z obou stran. Potom přidáme propasírovaná rajčata, pokud máte sladká, sláva Vám, pokud jste odkázáni na supermarket, kde si ke kyselým rajčatům musíte přikoupit ještě trochu bílého prášku, vybírejte raději cherry, ty jsou alespoň trochu sladká. Stáhneme plamen a podusíme dle velikosti porcí 20 - 25 minut v zakrytém hrnci. Občas porce obraťte. 2 - Současně s vložením propasírovaných rajčat do omáčky si na větší pánvi osmahněte na tenké plátky nakrájenou papriku. Za občasného promíchání ji povařte cca 10 - 12 minut. Pak ji přidejte k porcím kuřete, dle chuti osolte, opepřete, promíchejte a dovařte. Podávejte s trochou rýže. Na talíři porce posypte strouhaným sýrem a ozdobte petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz