Postup
1 - Kuřecí porce osolíme. Na másle osmahneme cibulku, pak přidáme česnek nakrájený na tenké plátky, necháme krátce osmahnout a přidáme porce kuřete, které opečeme z obou stran. Potom přidáme propasírovaná rajčata, pokud máte sladká, sláva Vám, pokud jste odkázáni na supermarket, kde si ke kyselým rajčatům musíte přikoupit ještě trochu bílého prášku, vybírejte raději cherry, ty jsou alespoň trochu sladká. Stáhneme plamen a podusíme dle velikosti porcí 20 - 25 minut v zakrytém hrnci. Občas porce obraťte. 2 - Současně s vložením propasírovaných rajčat do omáčky si na větší pánvi osmahněte na tenké plátky nakrájenou papriku. Za občasného promíchání ji povařte cca 10 - 12 minut. Pak ji přidejte k porcím kuřete, dle chuti osolte, opepřete, promíchejte a dovařte. Podávejte s trochou rýže. Na talíři porce posypte strouhaným sýrem a ozdobte petrželkou. Dobrou chuť.