hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře Lakhnaú (1).JPGKuře Lakhnaú (2).JPG
    • Kuře Lakhnaú (1).JPG
    • Kuře Lakhnaú (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme na 4 porce a stáhneme ho z kůže. Porce kuřete trochu osolíme a hojně propícháme vidličkou. V sekáčku rozemeleme cibuli a česnek, přidáme koření, cukr a horké koření, trochu soli a vše důkladně promícháme. Porce potřeme směsí a necháme v lednici několik hodin odležet. Mezitím si uvaříme z kuřecího skeletu vývar. 2 - Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. V hrnci na oleji osmahneme z obou stran porce kuřete. Přidáme rajčata, maso vyndáme a necháme 7 minut podusit za občasného míchání. Pak přilijeme asi 300 ml vývaru, vrátíme zpět maso a necháme přejít 5 minut varem. Potom pečeme v troubě na 200 stupňů 25 - 30 minut v hrnci bez poklice. Občas podlijeme vývarem a porce obrátíme. Mezitím si připravíme rýži, samozřejmě basmati. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře











  • Na horké koření









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz