hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuře Lakhnaú (1).JPGKuře Lakhnaú (2).JPG
    • Kuře Lakhnaú (1).JPG
    • Kuře Lakhnaú (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme na 4 porce a stáhneme ho z kůže. Porce kuřete trochu osolíme a hojně propícháme vidličkou. V sekáčku rozemeleme cibuli a česnek, přidáme koření, cukr a horké koření, trochu soli a vše důkladně promícháme. Porce potřeme směsí a necháme v lednici několik hodin odležet. Mezitím si uvaříme z kuřecího skeletu vývar. 2 - Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. V hrnci na oleji osmahneme z obou stran porce kuřete. Přidáme rajčata, maso vyndáme a necháme 7 minut podusit za občasného míchání. Pak přilijeme asi 300 ml vývaru, vrátíme zpět maso a necháme přejít 5 minut varem. Potom pečeme v troubě na 200 stupňů 25 - 30 minut v hrnci bez poklice. Občas podlijeme vývarem a porce obrátíme. Mezitím si připravíme rýži, samozřejmě basmati. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře











  • Na horké koření









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz