hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čerkézské kuře (4).JPGČerkézské kuře (2).JPG
    • Čerkézské kuře (4).JPG
    • Čerkézské kuře (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře nejprve uvaříme ve slané vodě, ideálně v tlakovém hrnci. Z uvařeného kuřete obereme všechno maso, větší kousky nakrájíme na menší. Ve vodě namočíme veku a vymačkáme ji, tím nám v ruce zbudou těstové žmolky, které vložíme do mísy. Přidáme namleté oříšky a prolisovaný česnek. Tuhle směs zalijeme 250 ml vývaru z kuřete a dobře promícháme. 2 - Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno dáme cca 1/2 polovinu kaše, kterou v míse smícháme se vším masem. Na vrch pak dáme zbytek kaše. V misce smícháme olivový olej a mleté papriky a tímto paprikovým olejem potřeme směs. Dáme zapéct na 180 stupňů a 25 - 30 minut. Podávejte s rýží. Před podáváním poprašte upečené maso trochou olivového oleje a trochu ho nalijete i na talíř pro smíchání s rýží. Rýži ozdobte petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz