hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí Pilaf (4).JPGKuřecí Pilaf (8).JPGKuřecí Pilaf (2).JPG
    • Kuřecí Pilaf (4).JPG
    • Kuřecí Pilaf (8).JPG
    • Kuřecí Pilaf (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a lehce osolíme. Jogurt smícháme s mákem a přidáme polovičku z natlučených hřebíčků a 1/2 lžičky kardamonu a dvě nadrobno nakrájené cibule. Vše důkladně promícháme, kuřecí porce pomažeme marinádou, uložíme do zapékací mísy a necháme několik hodin odležet v chladu. 2 - Na másle osmahneme zbytek cibule nakrájené na kolečka. Přidáme kuře s marinádou, povaříme krátce z obou stran a zalijeme hrnkem mléka, dle chuti dosolíme a dusíme 15-20 minut, dle velikosti porcí. Rýži uvaříme s druhou částí tlučených hřebíčků s kardamonem. Když je rýže hotová, vyndáme z hrnce maso, přidáme rýži a natlučenou špetku šafránu, vše důkladně promícháme, necháme minutku přejít varem, vrátíme maso zpět a podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz