hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí Pilaf (4).JPGKuřecí Pilaf (8).JPGKuřecí Pilaf (2).JPG
    • Kuřecí Pilaf (4).JPG
    • Kuřecí Pilaf (8).JPG
    • Kuřecí Pilaf (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a lehce osolíme. Jogurt smícháme s mákem a přidáme polovičku z natlučených hřebíčků a 1/2 lžičky kardamonu a dvě nadrobno nakrájené cibule. Vše důkladně promícháme, kuřecí porce pomažeme marinádou, uložíme do zapékací mísy a necháme několik hodin odležet v chladu. 2 - Na másle osmahneme zbytek cibule nakrájené na kolečka. Přidáme kuře s marinádou, povaříme krátce z obou stran a zalijeme hrnkem mléka, dle chuti dosolíme a dusíme 15-20 minut, dle velikosti porcí. Rýži uvaříme s druhou částí tlučených hřebíčků s kardamonem. Když je rýže hotová, vyndáme z hrnce maso, přidáme rýži a natlučenou špetku šafránu, vše důkladně promícháme, necháme minutku přejít varem, vrátíme maso zpět a podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz