Postup
1 - Kuře naporcujeme na 4 porce, propícháme ho na více místech vidličkou a lehce osolíme. V misce promícháme prolisovaný česnek smíchaný s trochou soli a vším kořením. Touto směsí kuře potřeme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici. 2 - Marinované porce dáme na gril na 180 stupňů a grilujeme v troubě dle velikosti porcí 20 - 25 minut. Během grilování maso alespoň jednou poprášíme olejem. Na grilování jsem použil gril v troubě. Jako přílohu podáváme kari-basmati rýži a paprikové čatní. 3 - Papriky nakrájíme na nudličky a ty pak ještě přepůlíme. Cibuli nakrájíme na drobno. Všechny předepsané suroviny smícháme v hrnci, přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni 20 minut. Občas promícháme. Čatní podáváme ihned ke kuřeti nebo je sterilujeme. Naplníme sklenice, do trouby dáme vyšší pekáč s vodou, nastavíme teplotu na 80 stupňů a dle velikosti sklenic zavařujeme 20 - 30 minut. Dobrou chuť.