hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (4).JPGVientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (3).JPGVientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (2).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (4).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (3).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a přidáme suroviny na marinádu. Necháme v lednici odpočinout 30 minut. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka a kedlubnu na tenké plátky. Kukuřičky rozpůlíme a květák rozdělíme na menší růžičky. 2 - Ve woku osmahneme nakrájené a osolené maso, promícháváme asi 2 minuty, pak stáhneme plamen a vaříme pod poličkou další tři minuty. Nezapomínejte míchat aby se maso nepřipálilo. Česnek rozhodně nesmí zhnědnout. Přidáme lák z kukuřiček a tolik vody aby se zelenina dusila. Zejména květáku trvá déle než změkne dle množství 20 - 30 minut. Ochutnáváme tvrdost květáku, rozhodně nemá být rozvařený, raději jemně křupavý. Vznikne nám lahodný zeleninový vývar, který pak používáme jako sos na rýži. Dle chuti dosolíme. Podáváme s rýží ideálně jasmínovou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu







  • Ostatní











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz