Postup
1 - Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a přidáme suroviny na marinádu. Necháme v lednici odpočinout 30 minut. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka a kedlubnu na tenké plátky. Kukuřičky rozpůlíme a květák rozdělíme na menší růžičky. 2 - Ve woku osmahneme nakrájené a osolené maso, promícháváme asi 2 minuty, pak stáhneme plamen a vaříme pod poličkou další tři minuty. Nezapomínejte míchat aby se maso nepřipálilo. Česnek rozhodně nesmí zhnědnout. Přidáme lák z kukuřiček a tolik vody aby se zelenina dusila. Zejména květáku trvá déle než změkne dle množství 20 - 30 minut. Ochutnáváme tvrdost květáku, rozhodně nemá být rozvařený, raději jemně křupavý. Vznikne nám lahodný zeleninový vývar, který pak používáme jako sos na rýži. Dle chuti dosolíme. Podáváme s rýží ideálně jasmínovou. Dobrou chuť.