hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (4).JPGVientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (3).JPGVientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (2).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (4).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (3).JPG
    • Vientmaské  kuřecí nudličky se zeleninou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a přidáme suroviny na marinádu. Necháme v lednici odpočinout 30 minut. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka a kedlubnu na tenké plátky. Kukuřičky rozpůlíme a květák rozdělíme na menší růžičky. 2 - Ve woku osmahneme nakrájené a osolené maso, promícháváme asi 2 minuty, pak stáhneme plamen a vaříme pod poličkou další tři minuty. Nezapomínejte míchat aby se maso nepřipálilo. Česnek rozhodně nesmí zhnědnout. Přidáme lák z kukuřiček a tolik vody aby se zelenina dusila. Zejména květáku trvá déle než změkne dle množství 20 - 30 minut. Ochutnáváme tvrdost květáku, rozhodně nemá být rozvařený, raději jemně křupavý. Vznikne nám lahodný zeleninový vývar, který pak používáme jako sos na rýži. Dle chuti dosolíme. Podáváme s rýží ideálně jasmínovou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu







  • Ostatní











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz