hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vařené kuře v puikantní kari omáčce (2).JPGvařené kuře v puikantní kari omáčce (4).JPG
    • vařené kuře v puikantní kari omáčce (2).JPG
    • vařené kuře v puikantní kari omáčce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z kuřecího skeletu připravíme vývar. Budeme ho potřebovat 1 litr. V jiném hrnci si uvaříme kuře s uvedenými surovinami (cibuli nakrájíme na čtvrtky, mrkev na větší kostky). Vaříme 30 minut od doby kdy se voda začne vařit. Kuře pak opatrně vyjmeme na talíř a když trochu vychladne tak ho naporcujeme. Vodu z tohoto vývaru nevylévejte, dá se z něj ještě udělat chutná polévka, jenom vše rozmixujete, dochuťte kořením a přidejte trochu vlasových nudlí. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na tenké kostičky nakrájená jablka zbavená jádřinců a prolisovaný česnek. Pak přidáme hladkou mouku, vše promícháme a zalijeme 1 l vývaru ze skeletu. Potom přidejte kari, znovu vše promíchejte metličkou a duste dokud jablka nezměknou. To trvá obvykle 15 -20 minut, potom vše rozmixujte. Nakonec přidejte šťávu z citronu a smetanu, promíchejte, povařte 3 minuty a podávejte. Ideálně s rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře











  • Na omáčku
















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz