Postup
1 - Nejprve si z kuřecího skeletu připravíme vývar. Budeme ho potřebovat 1 litr. V jiném hrnci si uvaříme kuře s uvedenými surovinami (cibuli nakrájíme na čtvrtky, mrkev na větší kostky). Vaříme 30 minut od doby kdy se voda začne vařit. Kuře pak opatrně vyjmeme na talíř a když trochu vychladne tak ho naporcujeme. Vodu z tohoto vývaru nevylévejte, dá se z něj ještě udělat chutná polévka, jenom vše rozmixujete, dochuťte kořením a přidejte trochu vlasových nudlí. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na tenké kostičky nakrájená jablka zbavená jádřinců a prolisovaný česnek. Pak přidáme hladkou mouku, vše promícháme a zalijeme 1 l vývaru ze skeletu. Potom přidejte kari, znovu vše promíchejte metličkou a duste dokud jablka nezměknou. To trvá obvykle 15 -20 minut, potom vše rozmixujte. Nakonec přidejte šťávu z citronu a smetanu, promíchejte, povařte 3 minuty a podávejte. Ideálně s rýží. Dobrou chuť.