hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vařené kuře v puikantní kari omáčce (2).JPGvařené kuře v puikantní kari omáčce (4).JPG
    • vařené kuře v puikantní kari omáčce (2).JPG
    • vařené kuře v puikantní kari omáčce (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z kuřecího skeletu připravíme vývar. Budeme ho potřebovat 1 litr. V jiném hrnci si uvaříme kuře s uvedenými surovinami (cibuli nakrájíme na čtvrtky, mrkev na větší kostky). Vaříme 30 minut od doby kdy se voda začne vařit. Kuře pak opatrně vyjmeme na talíř a když trochu vychladne tak ho naporcujeme. Vodu z tohoto vývaru nevylévejte, dá se z něj ještě udělat chutná polévka, jenom vše rozmixujete, dochuťte kořením a přidejte trochu vlasových nudlí. 2 - Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na tenké kostičky nakrájená jablka zbavená jádřinců a prolisovaný česnek. Pak přidáme hladkou mouku, vše promícháme a zalijeme 1 l vývaru ze skeletu. Potom přidejte kari, znovu vše promíchejte metličkou a duste dokud jablka nezměknou. To trvá obvykle 15 -20 minut, potom vše rozmixujte. Nakonec přidejte šťávu z citronu a smetanu, promíchejte, povařte 3 minuty a podávejte. Ideálně s rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře











  • Na omáčku
















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz