Postup
1 - Kachnu naporcujeme na čtvrtky a osolíme. Připravíme si mísu do které prolisujeme česnek, pak přidáme všechno koření a ocet. Vše důkladně promícháme a směsí potřeme kachnu, kterou pak necháme v chladničce 4 hodiny marinovat. 2 - Kachnu pak v hrnci krátce osmahněte po obou stranách, přilijte vodu tak aby se kachna dusila. Poduste 30 minut, při dušení porce obracejte. Nakonec dáme kachnu zapéct na 30 minut do trouby na 200 stupňů. Při pečení porce kachny jednou obraťte. 3 - Rýži osmahneme na cibulce ne déle než minutu a půl. Rýži pak zalijeme vodou, přidáme všechno předepsané koření, osolíme, důkladně promícháme a uvaříme. Ideálně vařte rýži v rýžovaru, udělá ji vždy dobrou a šetří vaše nádobí i sporák…Dobrou Indickou chuť.