hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ostravské kuře (2).JPG
    • Ostravské kuře (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve se nakrájíme na kostičky veku a zalijeme ji pivem. Kuře rozpůlíme, pak ho osolíme a opepříme. Na másle osmahneme cibulku do zlatova, pak vložíme půlky kuřete, které po obou stranách osmahneme. Přilijeme vývar z drůbků tak aby se kuře dusilo a dusíme dokud nezměkne asi 20 -25 minut. Maso pak vyndáme na talíř. 2 - Do vývaru z kuřete přidáme v pivě namočenou a na kostičky nakrájenou veku a povaříme 12 minut. Je nutné omáčku často míchat, jinak se veka připálí na dno…Nakonec přidáme rozinky a 2 minuty povaříme. Vrátíme do omáčky maso a podáváme,ideálně s bramborem, dobrá je i dušená rýže. Dobrou chuť.Ostrava!!!

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz