hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ostravské kuře (2).JPG
    • Ostravské kuře (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve se nakrájíme na kostičky veku a zalijeme ji pivem. Kuře rozpůlíme, pak ho osolíme a opepříme. Na másle osmahneme cibulku do zlatova, pak vložíme půlky kuřete, které po obou stranách osmahneme. Přilijeme vývar z drůbků tak aby se kuře dusilo a dusíme dokud nezměkne asi 20 -25 minut. Maso pak vyndáme na talíř. 2 - Do vývaru z kuřete přidáme v pivě namočenou a na kostičky nakrájenou veku a povaříme 12 minut. Je nutné omáčku často míchat, jinak se veka připálí na dno…Nakonec přidáme rozinky a 2 minuty povaříme. Vrátíme do omáčky maso a podáváme,ideálně s bramborem, dobrá je i dušená rýže. Dobrou chuť.Ostrava!!!

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz