hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí rizoto z dalmácie (6).JPG
    • Kuřecí rizoto z dalmácie (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve uvaříme v osolené vodě kuřecí prsa spolu s kořenovou zeleninou. Mrkev nakrájíme na struhadle na tenká kolečka, stejně tak celer a petržel. Vaříme 25 minut. Pak vyndáme maso a zeleninu scedíme. Vodu nevyléváme. 2 - Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a kostičky. Na sádle osmahneme krátce cibuli, přidáme kuřecí maso a povaříme 3 minuty, mícháme. Pak přidáme kečup, zalijeme trochou vývaru, 200 - 300 ml by mělo stačit a podusíme 15 minut, občas směs promícháme. Ideálně v rýžovaru uvaříme ve vodě z vývaru 300 g rýže. Když je hotová promícháme ji se směsí a máme hotovo. Ozdobte nastrouhaným sýrem a zeleninou. Sýr můžete také vmíchat do rizota, ale to už je každého volba. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz