Postup
1 - Nejprve uvaříme v osolené vodě kuřecí prsa spolu s kořenovou zeleninou. Mrkev nakrájíme na struhadle na tenká kolečka, stejně tak celer a petržel. Vaříme 25 minut. Pak vyndáme maso a zeleninu scedíme. Vodu nevyléváme. 2 - Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a kostičky. Na sádle osmahneme krátce cibuli, přidáme kuřecí maso a povaříme 3 minuty, mícháme. Pak přidáme kečup, zalijeme trochou vývaru, 200 - 300 ml by mělo stačit a podusíme 15 minut, občas směs promícháme. Ideálně v rýžovaru uvaříme ve vodě z vývaru 300 g rýže. Když je hotová promícháme ji se směsí a máme hotovo. Ozdobte nastrouhaným sýrem a zeleninou. Sýr můžete také vmíchat do rizota, ale to už je každého volba. Dobrou chuť.