Postup
1 - Nejdříve si z kuřecích stehen připravíme vývar. Stehna vyndáme, necháme vychladnout, stáhneme z nich kůži a maso nakrájíme, vývar nevyléváme, zbytek si pak necháme na uvaření rýže. Do menšího hrnce nalijeme 700 ml vývaru, přidáme marmeládu, hoisin omáčku a vše důkladně promícháme. Do této marinády vložíme na širší nudle nakrájená prsa a přidáme obrané maso ze stehen. Marinujeme 30 - 60 minut. 2 - Marinované maso vložíme na olej a osmahneme, mícháme 2 minuty a pak přilijeme zbytek marinády, podusíme 15 minut a směs je hotová. 3 - Na másle krátce osmahneme fazolky a na jemno pokrájenou jarní cibulku. Chvíli před koncem přidáme na půlky nakrájená cherry rajčata a ještě chvíli povaříme. Podávejte s rýží uvařenou ve zbytku vývaru ze stehen. Dobrou chuť.