hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí kari z Gudžarátu (1).JPG
    • Kuřecí kari z Gudžarátu (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře naporcujeme a osolíme. Jednu cibuli a česnek rozemeleme v sekáčku. Do této směsi pak přidáme všechno koření, mák a důkladně promícháme. Druhou cibuli pokrájíme na jemno a osmahneme ji na másle, potom přidáme směs cibule a koření a vše dobře promícháme. 2 - Na tuto směs vložíme porce kuřete a vlijeme jogurt rozmíchaný v troše vody. Vše důkladně promícháme, stáhneme trochu plamen a za občasného míchání vaříme 20 minut, můžeme podlít trochou vody. Maso při vaření jedenkrát obrátíme. Podávejte s rýží samozřejmě Basamati. Tohle karí je tak dobré…Indové to s kořením skutečně umí. Posuďte sami. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na kuře
















  • Na horké koření









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz