Postup
1 - Kuře v tlakovém hrnci zalijeme vodou a vaříme od začátku syčení hrnce 40 minut. S ohledem na jakém hořáku vaříte, stáhněte po začátku syčení plamen. Kuře vyndáme, necháme trochu vychladnout, zbavíme ho kůže a obereme z něj maso, které poté nakrájíme na menší kousky. 2 - Pokrájené maso vložíme do hrnce, zalijeme ho 3 - 4 naběračkami vývaru z kuřete, přidáme oba pepře, dle chuti sůl, worcester a bílé víno. Přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Poté přidáme do omáčky lžičku másla a když se máslo rozpustí přidáme kysanou smetanu. Vše důkladně promícháme, necháme minutu prohřát a tradiční pochoutka je hotová. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.