hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuře austine (3).JPGkuře austine (2).JPG
    • kuře austine (3).JPG
    • kuře austine (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuře v tlakovém hrnci zalijeme vodou a vaříme od začátku syčení hrnce 40 minut. S ohledem na jakém hořáku vaříte, stáhněte po začátku syčení plamen. Kuře vyndáme, necháme trochu vychladnout, zbavíme ho kůže a obereme z něj maso, které poté nakrájíme na menší kousky. 2 - Pokrájené maso vložíme do hrnce, zalijeme ho 3 - 4 naběračkami vývaru z kuřete, přidáme oba pepře, dle chuti sůl, worcester a bílé víno. Přivedeme k varu a vaříme 5 minut. Poté přidáme do omáčky lžičku másla a když se máslo rozpustí přidáme kysanou smetanu. Vše důkladně promícháme, necháme minutu prohřát a tradiční pochoutka je hotová. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz