hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kachna po normandsku (8).JPGkachna po normandsku (11).JPG
    • kachna po normandsku (8).JPG
    • kachna po normandsku (11).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kachnu dobře osolíme, podlijeme trochou vody a pečeme ji v troubě předehřáté na 200 stupňů 90 minut. Kachnu během pečení v pekáči alespoň jednou otočíme aby byla do červena z obou stran. 2 - Mezitím očistíme mrkve, nakrájíme je na kostičky, vložíme do hrnce, zalijeme je vínem a vývarem z morkové kosti, přidáme všechno koření, v sekáčku nasekaná játra, morek a vaříme dokud mrkev není měkká. Dle potřeby doléváme vývar. Když je mrkev měkká, vyndáme bobkový list a vše rozmixujeme. Takto připravenou omáčku co nejvíce prolisujeme přes cedník. Do omáčky poté přidejte naběračku z výpeku z kachny a dle chuti osolte. Vše důkladně promíchejte. Na talíři každou porci kachny přelijte omáčkou. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz