hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    slovácký paprikáč (1).JPGslovácký paprikáč (2).JPG
    • slovácký paprikáč (1).JPG
    • slovácký paprikáč (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Slepici vaříme v tlakovém hrnci s kořenovou zeleninou, novým kořením, bobkovým listem a celým pepřem. Od začátku syčení hrnce vaříme slepici 40 minut. Slepici nechte vychladnout ve vývaru, maso poté bude šťavnatější. 2 - Ze slepice obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. Vývar scedíme a nevyléváme. V menším množství vývaru rozmixujeme uvařenou kořenovou zeleninu. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, promícháme a krátce povaříme. Potom přidáme vývar s rozmixovanou zeleninou, na kostičky nakrájenou papriku, dle chuti sůl a obě mleté papriky. Vše důkladně promícháme, stáhneme plamen na polovinu, dle potřeby přilijeme vývar a vaříme omáčku 12 minut. Dle potřeby přiléváme vývar. Omáčku vypneme, přidáme kysanou smetanu, vše opět důkladně promícháme a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz