hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    slovácký paprikáč (1).JPGslovácký paprikáč (2).JPG
    • slovácký paprikáč (1).JPG
    • slovácký paprikáč (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Slepici vaříme v tlakovém hrnci s kořenovou zeleninou, novým kořením, bobkovým listem a celým pepřem. Od začátku syčení hrnce vaříme slepici 40 minut. Slepici nechte vychladnout ve vývaru, maso poté bude šťavnatější. 2 - Ze slepice obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. Vývar scedíme a nevyléváme. V menším množství vývaru rozmixujeme uvařenou kořenovou zeleninu. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, promícháme a krátce povaříme. Potom přidáme vývar s rozmixovanou zeleninou, na kostičky nakrájenou papriku, dle chuti sůl a obě mleté papriky. Vše důkladně promícháme, stáhneme plamen na polovinu, dle potřeby přilijeme vývar a vaříme omáčku 12 minut. Dle potřeby přiléváme vývar. Omáčku vypneme, přidáme kysanou smetanu, vše opět důkladně promícháme a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz