Postup
1 - Do pekáčku nejprve dáme 5 lžic jogurtu, potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme. Kuře nejprve rozpůlíme, potom odstraníme středovou kost, kterou nevyhazujeme. Kuře osolíme a v pekáčku promícháme s marinádou. Pekáček zakryjeme potravinářskou fólií a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Mezitím si ze středové kosti z kuřete uvaříme v tlakovém hrnci vývar na podlévání. 2 - V hrnci rozpálíme olej, přidáme všechno koření, promícháme je s olejem, velmi krátce vše zasmahneme a vložíme kuře i s marinádou. Vše podlijeme 2 naběračkami drůbežího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud kuře není měkké. Dle chuti omáčku osolte a omáčku lehce dochuťte citronovou šťávou. Jako přílohu podávejte dušenou rýži, ideálně basmati. Dobrou chuť.