hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuřecí korma (1).JPGkuřecí korma (2).JPGkureci korma.JPG
    • kuřecí korma (1).JPG
    • kuřecí korma (2).JPG
    • kureci korma.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do pekáčku nejprve dáme 5 lžic jogurtu, potom přidáme na drobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Vše důkladně promícháme. Kuře nejprve rozpůlíme, potom odstraníme středovou kost, kterou nevyhazujeme. Kuře osolíme a v pekáčku promícháme s marinádou. Pekáček zakryjeme potravinářskou fólií a necháme 2 hodiny odležet v lednici. Mezitím si ze středové kosti z kuřete uvaříme v tlakovém hrnci vývar na podlévání. 2 - V hrnci rozpálíme olej, přidáme všechno koření, promícháme je s olejem, velmi krátce vše zasmahneme a vložíme kuře i s marinádou. Vše podlijeme 2 naběračkami drůbežího vývaru, přivedeme k varu, stáhneme plamen na polovinu a dusíme dokud kuře není měkké. Dle chuti omáčku osolte a omáčku lehce dochuťte citronovou šťávou. Jako přílohu podávejte dušenou rýži, ideálně basmati. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu






  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz